Pkseuraa jämsä

Täydellinen suihinotto tantra hierontaa

täydellinen suihinotto tantra hierontaa

jaksa vastailla huohottaville sedille, että he etsivät ihan toisenlaista palveluntarjoajaa. Tantric Massage Therapist level 2 Somananda (Moses Maimon) with Liisa Maimon olen osallistunut myös erilaisiin 1-päivän Tantra-kursseihin. Jos Sinulla on jo täydellinen elämä, eikä Sinun tarvitse muuttaa mitän, tai ainakin luulet niin, silloin tantraterapia kanssani voi olla erittäin nautinnollinen fyysinen ja emotionaalinen kokemus sisältäen Lingam-hierontaa (Lingam tarkoittaa sanskriitinkielellä penistä). Tantraa voivat harrastaa nuoret ja vanhat. .

Täydellinen suihinotto tantra hierontaa - Täydellinen

Naisilla on ongelmia kehostaan, myös minulla. Siksi halun painottaa, että en ole seksityöläinen enkä harrasta minkänlaista seksuaalista kanssakäymistä asiakkaitten kanssa vaikka intiimiä hierontaa teenkin. Raven tuo totuuden esille ja vie Sinut toiselle tasolle. Lisäksi järjestän erilaisia tantrakursseja miehille ja naisille pariskuntina ja myös homo- ja lesbopareille. Kyllä, minulla on ollut komplekseja. Olen ollut jopa vihainen keholleni; miksi se ei ole orgastinen, miksi syön niin paljon, miksi muut ovat seksikkämpiä. Tantrahierojan ja Tantraterapeutin Diplomikoulutukset: Tantric Massage Practitioner Somananda (Moses Maimon ) with Liisa Maimon. Master Lover course- Mahasatvaa Ma Ananda Sarita and Nisarga. täydellinen suihinotto tantra hierontaa Tantra on avain johonkin itseämme suurempaan, paljon isompaan kuin edes ymmärrämme. Toivon saavani auttaa Sinua saavuttamaan toisen tason niin fyysisen, emotionaalisen kuin henkisenkin. Silloin voi nähdä kauneuden kaikissa sekä kaikessa. Tantra on mielestäni hyvä opettaja ja parantaja sekä tiennäyttäjä. En voi luvata mitän sillä kaikki paraneminen on aina kiinni siitä miten henkilö itse on valmis muuttumaan finnish girl porn suomi24 oulu chat ja salliiko hän asioiden tapahtuvan. Kehoni on sieluni koti ja tällä hetkellä Rakastan Kehoani. . Kursseilleni ja istuntoihini ovat tervetulleet henkisesti ja fyysisesti täysin vakaat ja terveet 18-99 -vuotiaat. Lisäksi konsultoin pariskuntia miten he voivat parantaa seksielämänsä sekä perehdytän miestä/naista yksityisesti Yoniin (sanksriitinkielinen sana naisen genitaalialueesta Pyhä paikka).

Täydellinen suihinotto tantra hierontaa - Täydellinen Suihinotto Videos

Jos Sinulla on stressi, menneisyyden traumoja tai erektio-ongelmia niin silloin hieronnan yhteydessä tapahtuvalla tantraterapialla on myös parantavia vaikutuksia. Retriitti: Tantric Energetic Full Body Orgasm Retreat-Andrew Barnes. Saan toisinaan rivoja yhteydenottoja miehiltä, jotka eivät ymmärrä ollenkaan mistä koko Tantrassa on kyse. Olen yli kolmekymppinen Nainen tytär, äiti, rakastaja, ystävä. Eränä päivänä sitten sain nimen Raven. Access conciousness, kurssit: Access The Bars-Kaidi Karilaid, access The Bars-Gary. Osallistuin eri maista olevien opettajien erilaisiin workshoppeihin ja kursseihin sekä sain tantraterapeutin ja tantrahierojan diplomit: Kurssit: The Art Of Touch Somananda (Moses Maimon) with Liisa Maimon. Jokaisella opettajalla on omat metodinsa, niin myös jokaisella hierojalla/terapeutilla minun tekemäni hoidot ovat saamieni oppien mukaisia ja oman intuitioni johdattamia.

0 ajatuksia “Täydellinen suihinotto tantra hierontaa”

Kommentoida

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *