Cougar yngre

Vaimo luvalla vieraissa ejakulaation

vaimo luvalla vieraissa ejakulaation

aloin viesteissäni vihjailla kuinka kiihottavaa olisi nähdä vaimoni nauttimassa toisen miehen kanssa varustautuneena seksikkäisiin asusteisiin Odotin vastaukseksi jotain tyyliin tules nyt jo kotiin sieltä, mutta yllätyksekseni vastaus kuului: Kuule kulta tässä tilassa ajatuskin kahdesta miehestä mun kimpussa saa pikkuhuousut kastumaan. Samantapaisia kiihottavia tarinoita, vaimoni sai hotellissa neekereiltä kyrpä "20 vuotta avioliittoa täynnä. Olen avuton ja Tero liikuttaa kättäni malliksi esinahan pällä. Kämmen osuu samalla klitorikseeni ja hierova liike turvottaa sen lihavaksi palloksi.

Videos

Teen squirt compilation - Insane! vaimo luvalla vieraissa ejakulaation

Vaimo luvalla vieraissa ejakulaation - Keskustelu - Kiellettyä

Saavuin ajallani juhlapaikalle ja siellä oli täysi tohina pällä. Anna hoki kuinka upealta Petterin kalu tuntu ja Petteri nai pitkin nautinnollisin vedoin rakasta vaimoani Hyväilin Annan vartaloa samalla kun Petteri nautti pillun liukkaudesta Hivutin käteni Annan rinnoille ja hetken niitä hyväiltyäni jatkoin matkaa kohti klitorista. Olin tyrmistynyt pikkurouvani ideasta kokeilla vierasta miestä tänä iltana, toki ajatus jollakin tapaa kiihotti myös minua. Oma kaluni liukui vaivattomasti toisen miehen spermalla liukastettuun vaimooni, liukuessani sisälle Anna kuiskasi korvaani, että tästäkö olet haaveillut kulta. Petteri oli käsitellyt vaimoani täysin omistajan elkein ja nainut tätä pariinkin kertaan. Nännit ovat räjähtä ja nautinto kipristelee varpaissa, kun miehen kalu junttaa aivan pohjassa saakka. Anna palasi takaisin ja istuessaan antoi mekon helman nousta niin, että sukkien reunukset ja pilkahdus sukkanauhoista tulivat näkyville. Teron hengitys laahaa raskaasti ja hiuksilta putoaa hikipisaroita. Tullessaan sieltä kohti vierashuonetta oli hän kulkenut Petterin makuuhuoneen ohi Petteri oli nukkunut selällän, peitto oli vierähtänyt osittain pois pältä ja Petterin kalu oli ollut aivan mahtavassa seisokissa. Tero vilkaisee minua ja kysyy, että onko sitä kahdesta miehestä vuoteessa haittaa. Lasken otteeni kyrvästä ja kellahdan nopeasti kyljelleni. Vaimoni suusta alkoi se tuttu ininä muuttua voihkeeksi ja tällä kerralla se yltyi melkein huudoksi saakka. Miehet kylläkin tyhjentävät olutpatteria ja puolikasta rommipulloa. Hänen noustessaan pois vuoteesta oli tuo suuri kalu edelleen puolittaisessa seisokissa, naurunappula k18 ilmaiset sexi videot vaimoni katsoi sitä raukein ilmein ikän kuin ajatellen mitä herkkua oli juuri saanut. Hivutin niitä hiljalleen alemmas ja huomasin kuinka kiihottunut Anna oli kosteus oli suorastaan valunut jo reisillekin ja vaimoni posliininen jalkoväli kiilteli halusta.

Annoin mieheni: Vaimo luvalla vieraissa ejakulaation

Huomasin, että Anna vapisi hieman ja tiesin hänen haluavan miestä oikein kunnolla. Kädet puristavat rintojani kipeästi, suu imee huuliani ja penis tunkeutuu minuun pelottomasti. Petterin käsi hakeutui vaimoni paljaille rinnoille ja sitten huomasin kuinka vaimoni käsi hapuili aluksi arasti etsien kohti Petterin kalua. Kännähdin noustakseni Annan pälle, mutta vaimoni pysäytti liikkeeni. Kysyin Petteriltä, missä huoneemme olisi ja hän lähti puhumatta näyttämän tietä. Miesten jatkaessa saunomista käyn patistamassa 5-vuotiasta poikaamme unten maille ja katan tarjottavia olohuoneen pöydälle. Hoputin Annaa pukeutumaan, ettemme jä Petterin jarruiksi pähkiessämme menoamme. Suutelin Annan kaulaa ja siirtäessäni kättäni Annan rinnalle törmäsinkin Petterin käteen. Omakotitalomme pihalla kasvaa vanhoja, lahoja koivuja, joita Markus ei ole saanut vielä kolmen vuoden aikana kaadettua. Sähköposti, sähköposti (digi postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia, käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot. Sitten keskityin hetkeksi vain omaan tuntemukseeni, kun kaluni liukui kuumassa valmiiksi naidussa vaimoni pillussa. No siitä tuli mieleen että oli pakko soittaa heti Maritalle kun päsin himaan töistä. Näin eroottisia fantasioita eroottista seksiä vierestä kuinka hän pumppasi jättikalullaan spermalastiaan syvälle oman vaimoni pilluun.

0 ajatuksia “Vaimo luvalla vieraissa ejakulaation”

Kommentoida

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *